Na de eerste helft van een geweldig seizoen met Hutten Catering in de Johan Cruijff ArenA, staat MELLES PEOPLE opnieuw klaar voor de komende wedstrijden en concerten. En wát voor een wedstrijden en concerten!

Wie nog niet bekend is met de naam Hutten, moet snel verder lezen! Hutten richt zich op twee belangrijke thema’s: Natuur & Milieu en Sociaal & Inclusief. Met een sterke focus op innovatie, dé sleutel om de transitie naar een duurzame en circulaire bedrijfsvoering waar te maken. Ook de Johan Cruijff ArenA is vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid.

Samen met Hutten wil de ArenA vanaf 2024 een volledig CO2-neutrale VIP-catering realiseren. Door verspilling en niet-herbruikbare verpakkingen uit te bannen en restproducten te hergebruiken, wil de ArenA haar catering CO2-footprint terugbrengen naar 0. De focus ligt op meer duurzame, dagverse gerechten met een gezonde verhouding van dierlijk en plantaardig.

De volgende keer dat jij in de ArenA werkt of als bezoeker langskomt weet jij weer een stukje meer.

Benieuwd wat er allemaal nog op de agenda staat? Informeer bij het kantoorteam. Of check de kalender hier https://www.johancruijffarena.nl/kalender/.  

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This