De Kerstdagen zijn net voorbij, maar Oud & Nieuw komt eraan, waar veel gasten entertained moeten worden. Dus; welkom bij een feestelijk informatief artikel waar wij de rode loper uitrollen in ons eigen huis! 🏡 Hoe pas jij de gastvrijheid toe als jij gasten ontvangt, en hoe valt dit te optimaliseren? In het kader van, we love optimalisatie! Laat die deurbel maar rinkelen, want jij gaat ontdekken hoe jij jouw ruimte kunt omtoveren tot een toevluchtsoord van warmte en gastvrijheid.

  1. Een warm welkom begint bij de voordeur. Een goede eerste indruk is het halve werk. Lichten, kaarsen, muziek? CHECK! 
  2. Geuren zetten de toon van een ruimte waar je inloopt. Zorg voor een lekker geurtje thuis, zoals van versgebakken koekjes of bijvoorbeeld door geurkaarsen of etherische olie te gebruiken.
  3. Een persoonlijke touch kan het verschil maken. Denk aan kleine gebaren zoals gepersonaliseerde welkomstbriefjes, een leuke foto van jullie samen of individuele servetten met initialen (voor als je jezelf echt helemaal wil laten gaan)! 
  4. Music is they answer! Zet een zelf gemaakte playlist of een speciale playlist met favoriete nummers van jouw gasten. Geloof ons, dit wordt erg gezellig! 
  5. Maak van eten een ervaring. Of je nu een gastronomisch diner bereidt of simpelweg een selectie van lekkernijen klaarzet, het delen van maaltijden schept een band. Overweeg dieetvoorkeuren en zorg voor een assortiment drankjes voor een vleugje luxe.
  6. Last but not least, ruim je huis toch nog net wat meer op, en haal die stofzuiger er doorheen, dit gaat het verschil maken! 

Tijdens onze training die wij elke twee weken aanbieden in ons kantoor in Amsterdam, benoemen wij deze punten allemaal en zorgen wij ervoor dat alle MELLES PEOPLE iedereen een warm welkom kan geven. Plus, een tip van ons kantoor: steek hier en daar een kaarsje aan en gebruik kleine lampen voor extra sfeer! ✨ Zie de foto’s van de events waar wij afgelopen maand hebben gewerkt: dát is de sfeer waar je voor wilt gaan 😍

Dus, of je nu een New Years Party plant of gewoon een vriend verwelkomt voor een kopje koffie, laat deze tips jou inspireren om jouw thuis om te toveren tot een hospitality paradise.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This