Onze hostesses stonden hier tijdens dit weekend voor BookX. BookX is dé specialist in Holland Zingt Hazes was dit jaar één groot feest en MELLES PEOPLE was er opnieuw bij! Dit jaar keerde Holland Zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome voor de negende editie.

Onze hostesses stonden hier tijdens dit weekend voor BookX. BookX is dé specialist in groepsarrangementen en VIP-tickets voor de zakelijke markt. Tijdens Holland Zingt Hazes waren onze twee hostesses voor dit event gekleed in styling op maat.

Daarnaast, stonden wij tijdens het concert in de Ziggo Dome in de Memberlounge voor Vineyard Catering. Niet alleen tijdens Holland Zingt Hazes, maar ook tijdens alle andere grote concerten zijn wij aanwezig in de Memberlounge. Vineyard Catering is al sinds het begin een partner van MELLES PEOPLE en is een hele fijne, gewaardeerde partner om mee samen te werken! 

Ook runt MELLES PEOPLE samen met de topmanagers van BY LYTE en chef-kok Peter Lute zelf het gehele Soundbites restaurant, wat onder de Ziggo Dome gesitueerd is. Hier is MELLES PEOPLE wel vaker te vinden. Wij deden hier al eerder de voetbaldiners tijdens het EK, maar ook tijdens alle andere concertdagen staan onze hospitality toppers hier.

Wij kijken terug op een enorm geslaagde negende editie en kunnen niet wachten tot volgend jaar. De jubileumeditie van Holland Zingt Hazes in maart 2022!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This