Oogkliniek FYEO behoort tot de beste van Nederland en is dus ook een high end privé-kliniek. MELLES PEOPLE staat daarom graag voor ze klaar bij zowel de Front Office als in het Acquisitieteam! Na een mooie start in februari zijn wij op zoek om het Salesteam uit te breiden. Veel uren maken, onderdeel worden van het Salesteam en vastigheid? Zoek jij een leuke uitdaging om jouw sales skills uit te breiden? Dan is FYEO misschien wel iets voor jou, FYEO is looking for you!

Als salesmedewerker zal jij bellen naar openstaande leads en nieuwe leads genereren. Voorbeeld: Zij hebben ooit brochure aanvraag gedaan, hier bel jij achteraan of zij nog steeds interesse hebben in het laseren van de ogen.

Op het luxe ingerichte kantoor staat het hele team voor jou klaar. Samenwerken in een jong team, met goede koffie, een fijn bureau en werksfeer. Alles om het zo comfortabel mogelijk te maken voor het volledige team van MELLES PEOPLE X FYEO.

Per direct zoeken wij medewerkers die dit leuk vinden om 1, 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen in de week te doen voor een langere periode. Dit zal van maandag tot en met vrijdag zijn met uren van 09:15 tot 17:15.

Krijg jij direct sprankelende ogen na het lezen van dit bericht? Meld je hier aan en vermeld hierbij FYEO. Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kijken wij graag samen naar een mogelijke startdatum!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This