33.000 gasten, 3 dagen lang, 9 lounges mét 200 werknemers, oftewel de FORMULE HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2021 – FORMULE 1 X MELLES PEOPLE. Méér dan 200 MELLES PEOPLE toppers hebben de afgelopen maand met veel passie en energie de VIP-lounges van VERMAAT mogen verzorgen! De hostesses, hosts, medewerkers bediening, promotie dames, barista’s en party-managers van onze oranje MELLES PEOPLE Crew waren aanwezig en hoe. Wat was dit geweldig! De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix was één groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Met veel trots kijken wij terug op een geweldige week. Wat nog rustig begon met het opbouwen van de VIP-lounges, resulteerde in duizenden gasten die in de watten werden gelegd, uiteraard ook door Max. Wij hebben genoten van de geweldige sfeer!

Koude nachten op de camping, gezelligheid op het 538-terrein en samen elke dag de 10.000 stappen halen, is voor ons de perfecte formule om dit grote feest volgend jaar met nog meer plezier te herhalen. Zowel het kantoorteam als de werknemers op de vloer hebben lange dagen gedraaid. Vele malen dank aan allen!

Dank aan het gehele Vermaat team! En in het speciaal, dank voor het vertrouwen @Lex Roos @Rick Zeelen!

Scapino danken wij voor de mooie schoenen samenwerking & HQ Bedrijfskleding velen dank voor de mooie, oranje truien!

Tot volgend jaar!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This