Januari, februari, maart, april, mei, juni, juli en dan is het alweer augustus. De tijd racet voorbij en zo is het alweer bijna september. De maand van Formule 1, oftewel Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022! In de afgelopen maanden hebben wij opnieuw een enthousiaste grote MELLES PEOPLE poule gecreëerd die naast andere diensten zich ook gaan inzetten op het Circuitpark Zandvoort. Er gaat van alles aan vooraf met zo’n groot evenement, zoals planning, draaiboeken, logistiek, kleding, schoenen en het regelen van verschillende extra verassingen voor de medewerkers…!

Nu is het aftellen begonnen en staan wij om precies te zijn over 32 dagen tussen de oranje Max Verstappen supporters en worden de VIP lounges van Formule 1 gevuld met nog meer MELLES PEOPLE toppers dan vorig jaar. Samen met Vermaat zullen wij hét sportevenement van het jaar neerzetten. Van barista’s, medewerkers bediening, host(esses), bar medewerkers tot aan de Koninklijke Lounge Bernies, MELLES PEOPLE staat overal! 

De aankomende maand zal in het teken staan van de laatste voorbereidingen gevolgd door het ready maken van de medewerkers zodat wij racend het weekend in zullen gaan met elkaar. Het evenement zal starten op de 30 augustus met de opbouw en enkele pre-events om al in de oranje sferen te komen. 

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Formule 1 2022, maar wil jij dit wel graag en ben jij beschikbaar op 2,3, en 4 september? PROBEER JEZELF NOG SNEL AAN TE MELDEN! Via de volgende link:

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This