Het meezingfeest van het jaar in het thema flower power purple: de Toppers in concert was weer terug! Op 18, 19 én 20 november werd de Johan Cruijff ArenA gevuld door de Toppers. Dit waren Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met verschillende gastartiesten.

De ArenA werd niet alleen maar gevuld door de Toppers en zijn artiesten, maar ook door MELLES PEOPLE! In samenwerking met Hutten Catering kleurden onze hostesses de skyboxen paars tijdens deze twee feestelijke dagen. Het thema voor Toppers in Concert 2022 was HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. Onze hostesses hebben de gasten meegenomen in de dresscode en iedereen naar de hippie en Flower Power sferen gebracht.

Waarom dit thema? Het heeft een link met de kernwaarden van de Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ . Hier staan de Toppers concerten al jaren voor. Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en onze prachtige meiden waren daar om er een ware saamhorige ervaring van te maken! 

Niet alleen tijdens de Toppers of de Ajaxwedstrijden kan jij onze meiden tegenkomen in de Johan Cruijff ArenA. Maar ook tijdens de concerten die in 2023 op de planning staan. Van Bruce Springsteen and the E Street Band, tot aan Harry Styles en Coldplay!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This