Een aantal mooie evenementen voor Van Essen Catering stonden weer op de planning. Van Utrecht tot Almere zetten zij de gave en creatieve evenementen neer.

25 juni stonden wij met een mooie groep aan MELLES PEOPLE op een evenement in Almere. De dag van de staking van het streekvervoer, gelukkig kon op tijd iedereen schakelen en met auto’s naar locatie. Het personeelsfeest was georganiseerd in een prachtige tent, opgezet op de plek waar de bouwkavel van het nieuwe bedrijfspand. Tijdens dit evenement mochten de MELLES PEOPLE helpen met de bolletje wol act, alle wol ging als spinnenweb door de hele tent heen om zo iedereen met elkaar te verbinden. Op locatie waren verschillende foodtrucks en werd er goed geconsumeerd! Het was weer een heerlijke partij en wij zijn blij dat wij hier weer bij mochten ondersteunen.

Een paar dagen later nam van Essen Catering de Werkspoorkathedraal in Utrecht over en ook hier was MELLES PEOPLE van de partij. Een groot evenement met meerdere private events en borrels op locatie. Wij danken Van Essen Catering voor het samenwerken en de waardevolle evenementen die wij samen kunnen draaien.

De volgende projecten met Van Essen Catering staan ook alweer in de planning! Check de MELLES PEOPLE app of stuur ons een berichtje.

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This