CHECK IT OUT!
Latest news, pictures of our events and collaborations!

LATEST NEWS!

NEWS
May 4, 2020
FEBO RB X MELLES PEOPLE

In samenwerking met de FEBO Reguliersbreestraat gaan wij om de week langs verschillende instanties waarvan wij vinden dat zij een vrijdag middag borrelhap verdienen! Zo zijn wij langs het verzorgingstehuis geweest om de zorgverleners te bedanken voor al het harde werk van de afgelopen tijd. Ook zijn wij langs de brandweer geweest om de hardwerkende …

READ MORE
NEWS
April 14, 2020
TELEGRAAF X LYNNDELL MELLES

In het programma: Ondernemers in de Put van de Telegraaf, gingen Michelle en Jeroen langs bij onze eigen Lynndell Melles! Check hier het interview en de bizarra actie die wij bedacht hebben!

READ MORE
NEWS
April 9, 2020
RICO VERHOEVEN X MELLES PEOPLE

Speciaal voor onze MELLES PEOPLE! Een peptalk van de enige echte RICO VERHOEVEN! Luister en huiver lieve mensen! Samen sterker na deze corona periode!

READ MORE
CLICK ON OUR PARTNERS TO SEE MORE!

OUR PARTNERS

MELLES PEOPLE
Happy clients with happy words.
Wij zijn een trouwe partner aan veel bedrijven. Hun mening is erg belangrijk voor ons, lees hier meer!
Rosanna Kluivert
Owner Kluivert Dog Rescue Center
‘MELLES PEOPLE heeft ons eerste gala in het Pestana Hotel aan de Amstel succesvol gemaakt, mede door hen hebben wij meer dan €200.000 opgehaald!’
Rick de Louw
Operationeel Manager Vineyard Party Catering
De samenwerking met MELLES PEOPLE is voor ons echt een partnership. Met flexibiliteit en vakmanschap maakt MELLES PEOPLE het verschil!
Rachel Zonneveld
DIRECTOR fCN/Pearlcard
'MELLES PEOPLE is al drie jaar onze vaste partner met het organiseren van evenementen en het leveren van personeel, wij kunnen ons geen beter samenwerking voorstellen'.
KAIWAH CHAN
Manager Office & Guest Relations
Samen werken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bediening. Een vaste poule betekend bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!

Next event starts within...

%D
%H
%M
%S