We Organise Your Event!
MELLES EVENTS laat u het verschil beleven. Wij organiseren bijzondere evenementen met speciaal gecreëerde concepten die aansluiten bij uw doelgroep, goal en budget. Wilt u een privé evenement organiseren, heeft u MKB bedrijf of bent u juist van een corporate, wij draaien grote producties maar ook kleine en intieme evenementen.
MELLES EVENTS
Optimization For Your Event Is Important To Business Success

MELLES EVENTS, met onze expertise in het organiseren van evenementen en het daarbij leveren van personeel en het stylen van het event, bundelen wij met MELLES EVENTS al onze krachten en kennis samen. Wij organiseren evenementen waar wordt samengewerkt met de meest bijzondere en uiteenlopende cateraars van het land, op unieke locaties met indrukwekkende invullingen en het beste personeel. Wij luisteren naar uw wens, en zorgen dat uw ideeën tot leven komen.

CREATIVITY HAPPENS EVERYWHERE

Culturen snuiven, de hele wereld over reizen, de meest unieke concepten uit de USA of juist uit China halen. Ons EVENT team reist over de hele wereld om inspiratie op te doen voor uw event.
MELLES EVENTS, pakt een event niet alleen van A tot Z op, maar zorgt er voor dat u perplex komt te staan van de concepten, ideeën en ontwikkelingen.
MELLE GROUP
Happy clients with happy words.
Wij zijn een vertrouwde partner aan veel bedrijven. Hun mening is erg belangrijk voor ons. Feedback is altijd prachtig om te ontvangen. Lees hier meer!
Rosanna Kluivert
Owner Kluivert Dog Rescue Center
‘MELLES PEOPLE heeft ons eerste gala in het Pestana Hotel aan de Amstel succesvol gemaakt, mede door hen hebben wij meer dan €200.000 opgehaald!’
Rick de Louw
Operationeel Manager Vineyard Party Catering
De samenwerking met MELLES is voor ons echt een partnership. Met flexibiliteit en vakmanschap maakt MELLES PEOPLE het verschil!
Rachel Zonneveld
DIRECTOR fCN/Pearlcard
'MELLES GROUP is al drie jaar onze vaste partner met het organiseren van evenementen en het leveren van personeel, wij kunnen ons geen beter samenwerking voorstellen'.