Peter Lute is vanaf moment één onze mooie en trouwe partner. Soundbites zal daarom ook niet nieuw in de oren klikken. Maar ken jij de Elevation Room al? Afgelopen maand is MELLES PEOPLE veel ingezet in de Elevation Room. Een VIP-ruimte in de Ziggo Dome dat deel uitmaakt van onze oude en vertrouwde partner Soundbites. In deze Elevation Room verwelkomen wij gasten die speciale arrangementen bij een show hebben geboekt.

The goal is de Elevation van uw event. Met een capaciteit van 250 pax en een rechtstreekse verbinding door middel van een luchtbrug is de ideale zaal voor hospitality voor en na afloop van een show. Elke avond dat de Elevation Room is geopend ontvangen zij de verschillende VIPgroepen. Dit maakt het werken in de Ziggo Dome juist zo leuk en variërend. Afgelopen maand stonden onze werknemers bijvoorbeeld op dinsdagavond nog tussen de Chris Brown-fans, waarna zij op vrijdagavond tussen de Holland Zingt Hazes-gangers aan het werk waren.

De Elevation Room opent meestal rond het begin van de avond, waarna de gasten worden verwelkomd. Hierna hangen zij hun jas op en is er in sommige gevallen de mogelijkheid om merchandise te kopen. Het volgende contact met onze MELLES PEOPLE is wanneer de gast een drankje haalt bij de bar. Vaak zijn er in de Elevation Room bepaalde ‘VIP experiences’ georganiseerd waar de gast dan gebruik van kan maken. Denk aan een photobooth of een arcadekast in de stijl van het event. Ondertussen wordt er uiteraard bijpassende muziek gedraaid en is er veel gezelligheid doordat iedereen heel enthousiast is!

Daarnaast krijgen de gasten ook een diner aangeboden. De ene keer is dit in de vorm van een sit down diner, dan weer in de vorm van buffet of in de vorm van een walking dinner. In dit derde geval lopen onze MELLES PEOPLE met heerlijke kleine gerechtjes op grote plateaus rond waar alle gasten van kunnen genieten. Een gezellige babbel tussendoor met de gasten kan natuurlijk niet ontbreken!

Als laatste worden de gasten naar hun plekken in de Golden Circle begeleid voor het optreden en wensen wij hun veel plezier! Ondertussen zijn er andere MELLES PEOPLE aan het werk in het Soundbites restaurant, als hostess in de Ziggo Dome en in de Skylounge, dus bekenden overal! Een geweldige samenwerking met een waardevolle partner waar onze werknemers maar al te graag aan de slag gaan. Dank Peter!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This