Na afgelopen jaar een zeer geslaagde 101e editie is het dit jaar opnieuw tijd voor de Dutch Open op de Bernardus Golf in Cromvoirt. Het grootste golftoernooi van ons land vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 29 mei. Wist jij dat deze baan speciaal voor KLM Open is gebouwd in 2018? En jij kan hier dit jaar bij zijn! 

Van donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei gaat het toernooi plaatsvinden en komen de professionele golfers in actie. MELLES PEOPLE zal hier voor onze partner Vermaat in de verschillende lounges de hospitality verzorgen. Afgelopen jaar was dit onder andere in de Playerslounge, ING lounge, KLM lounge en Beat The Pro lounge. De verschillende lounges hadden verschillende uitzichten.

Zo was jij verantwoordelijk voor de spelers van het toernooi in de Playerslounge. Keek je uit over hole 9 en hole 18 vanuit de ING lounge en KLM lounge. Verder kon jij meekijken op hole 8 bij de Beat The Pro lounge met de amateurs die samen met een pro een hole mochten meespelen en deze probeerde te verslaan. Benieuwd in welke lounge jij dit jaar kan staan?

Ga jij dit jaar met ons mee naar Dutch Open 2022 in Cromvoirt? Meld je dan nu hier aan en sta samen met ons op het oudste internationale sporttoernooi van Nederland!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This