Opbouw, draaidagen en inmiddels begonnen aan de afbouw. DUTCH OPEN 2022 is weer een feit. Heerlijk om te zien dat er opnieuw meer dan 100 diensten gevuld zijn en vele medewerkers zich weer hebben ingezet afgelopen week tijdens hét golf event van het jaar. Via onze partner Vermaat mocht MELLES PEOPLE niet alleen de Audi lounge verzorgen, maar ook bij AMEX, ING, de Players Lounge en in de KLM-lounges. Het mooie zuiden lag er opnieuw prachtig bij dit weekend op de Bernardus golfbaan. 

Tijdens de heerlijk bites, het applaus en mooie rust momenten werd optimale service geleverd. De gasten werden onderdompelt in pure luxe en voor onze medewerkers was het in de zon een ideale werk plek. 

De medewerkers die ons meerdere dagen op het event ondersteunde konden heerlijk overnachten in Hotel Campanile Den Bosch. Hotel Campanile Den Bosch, dank voor de mooie samenwerking. Fijn om een leuke partner te vinden in het veilig en relaxed laten slapen van ons personeel. MELLES PEOPLE werkt door heel het land, dus overnachtingen genoeg! 

Doordat de medewerkers meerdere dagen samen aan de slag zijn gegaan en op locatie sliepen, is er natuurlijk ook het een en ander gedaan aan TEAM BUILDING. Gelukkig werden de avonden goed gespendeerd samen. Zo werd Den Bosch verkend, is er heerlijk gegeten en werd het nodige biertje gedronken 😉 

Wij kijken nu alweer uit naar de Dutch Open 2023. Maar voordat het zover is, kijken wij eerst uit naar de TEFAF in Maastricht eind juni. Wist jij dat de TEFAF dé meest high-end kunst en antiekbeurs van Nederland.

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This