Op 1 februari straalde Domín in de prachtige wintertuin van het Krasnapolsky met de glans van liefdadigheid tijdens het DOMÍN & FRIENDS SUPPORT CRUYFF charity event.

Het was een schitterende avond waarbij de uitgenodigde gasten in gala outfit werden ontvangen en verwelkomd door onze charmante MELLES PEOPLE hostesses. Met hun inzet bij verwelkomen, vervolgens bij het placeren en later op de avond het stimuleren van de lotenverkoop, hebben zij een bijdrage geleverd aan het succes van de avond.

Bij MELLES PEOPLE zetten wij ons graag in bij het ondersteunen van het goede doel, en daarom droegen wij graag bij aan het initiatief van Domín. Als exclusieve private member club, organiseerden zij deze bijzondere avond ter ere van hun 1-jarig jubileum. Het schitterende centrum van het Krasnapolsky was de perfecte locatie voor een avond vol entertainment, nieuwe verbindingen, culinaire hoogstanden en unieke veilingkavels.

Wij zijn trots dat wij een steentje konden bijdragen aan de inzet voor het goede doel van de Johan Cruijff Foundation. Dank voor de uitnodiging voor deze bijzondere avond. Wij hebben ontzettend genoten. Op naar meer prachtige momenten waarbij wij samenwerken, verbinden en het verschil maken!


Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This