De digitale transformatie is een hot item! Momenteel zijn technologieën als internet en social media niet meer weg te denken, zo ook niet bij MELLES PEOPLE. Digitalisering is dan ook iets waar je als modern bedrijf niet omheen kan. Het kan hierbij gaan om het digitaliseren van gegevens of de procedures die hierbij komen kijken. 

Bij het overstappen van papierwerk naar digitale alternatieven komen vele voordelen kijken die enorm interessant zijn voor een bedrijf naast het duurzame aspect. 

Ten eerste zorgt het voor een enorme tijds- en kostenbesparing. Tijd is steeds kostbaarder voor mensen en bedrijven waardoor dit een van de grootste motieven is achter digitalisering. Daarnaast is het vanuit een duurzaam oogpunt ook voordelig. Het meeste papierwerk wordt vervangen door de elektrische vorm. Ook zorgt dit voor gerichte en geautomatiseerde communicatie en kunnen alle systemen gekoppeld worden. 

Bij MELLES PEOPLE hebben wij ook ons planningssysteem, gegevens behoudt en alle andere processen gedigitaliseerd. Het begint bij de sollicitant die zich online via de website kan aanmelden en de genodigde formulieren en informatie meteen kan meesturen. Zodra de werknemer is aangenomen kan diegene alle beschikbare diensten en ingeroosterde shifts bekijken via onze op maat gemaakte MELLES PEOPLE app en zichzelf binnen enkele seconden aanmelden op een dienst.

Vroeger kreeg jij jouw contract op papier mee naar huis na je sollicitatie en nu is het contract met één klik te vinden in de app. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij een volledig paperless bedrijf zijn en hierin bijdragen aan het milieu. 

Daarnaast is ook onze maandelijkse MELLES PEOPLE nieuwsbrief digitaal en wordt hij elke maand naar iedereen verzonden die ingeschreven staat via de website. 

Niet alleen het planningssysteem is gedigitaliseerd, maar ook het betaalsysteem.

Natuurlijk houden wij bij MELLES PEOPLE enorm van persoonlijk contact, zodat wij dicht bij onze werknemers blijven staan. Dus wij blijven zeker zorgen dat wij een persoonlijke band houden met alle werknemers. De sollicitaties en trainingen zijn daarom ook de momenten waar wij veel waarde aan hechten en zeker voort zullen zetten!

Wij blijven meegaan met alle innovatieve, technologische trends en zijn nooit uitgeleerd.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This