Winter isn’t a season, it’s a feeling! Wij houden enorm van de maand december, de maand die ons allemaal samenbrengt. In deze maand hebben wij enige voorbereidingen getroffen voor Kerstmis en natuurlijk voor het nieuwe jaar: 2022!  Ook tijdens deze feestmaand, de laatste maand van 2021 zijn wij bezig gebleven.

Wij blijven enorm positief en zijn extra hard aan het genieten van alle leuke evenementen die wél doorgaan! Waaronder de winterse stamppottentocht van onze partners fCN & MCN. Hier werden de leden ontvangen met een overheerlijk kopje warme chocolademelk met marshmallows of glühwein, en werden er verschillende lekkernijen uitgedeeld. 

Serving on ice voor Chanel! Jaja, dat is wat onze PEOPLE gedaan hebben! Voor het 100-jarig bestaan van hun iconische Chanel geur N5, waren wij aanwezig op dit evenement met onze partner NieuwZuijd Catering. Natuurlijk gekleed op het winterse weer en ondergebonden met spikes voor perfecte high-end service op het ijs. 

In december zijn wij de hele maand bezig geweest met het nieuwe kantoor op de Hendrik Jacobszstraat 10, om er een waar paleis van te maken. De muren hebben een ware transformatie ondergaan dankzij het unieke behang van Dutch Walltextile Company. Textiel inderdaad! Eigenaar Boudewijn Vogel zorgt met Dutch Walltextile Company voor een extra dimensie in de ruimtes van kantoor. Elk behang zorgt voor een totaal ander gevoel in de verschillende kamers, waarbij juist door het textiel ook een warm gevoel wordt gecreëerd. MELLES PEOPLE is niet meer te missen in het straatbeeld door de deurmatten voor elke ingang van Wasned, verzorgd door Guido en Shardalde. Inmiddels hangt de belettering ook op de muur binnen van Laserfabriek en komt de MELLES PEOPLE vlag voor buiten eraan.

Eind december zijn wij druk bezig geweest met de finishing touches! ONZE EIGEN BAR! Ja, onze enige echte MELLES PEOPLE bar. Zo zijn in de afgelopen weken de koffiemachine op zijn plek gezet, mogelijk gemaakt door Lavazza. In samenwerking met Heineken, kunnen wij de prachtige tap bewonderen en kunnen wij direct aan de slag met onze eigen goudgele rakkers.

Op deze fijne werkplek geven wij alle MELLES PEOPLE trainingen, maar ook persoonlijke barista- en bartrainingen. Dit doen wij om de kennis van onze werknemers naar een hoger niveau te tillen en te blijven ontwikkelen. Uiteraard zullen wij de bar veel gebruiken voor leerzame doeleinde, maar ook voor een vrijdagmiddagborrel met werknemers, partners of met mijn team!

Ben jij ook benieuwd naar hoe het kantoor eruitziet? Kom gerust langs en wij staan altijd klaar met een kopje koffie of een ijskoud biertje! Houd daarnaast onze Instagram in de gaten voor te gekke timelapses en andere kantoor reveals!

MELLES PEOPLE zegt op naar 2022: een nieuw jaar, een nieuwe start en te gekke evenementen!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This