Het Scheepvaartmuseum heeft drie weken in de maanden juli en augustus plaats gemaakt voor 250 gasten. Hier werd gezorgd voor een onvergetelijke ervaring door onder andere bediening- en barmedewerkers van MELLES PEOPLE. Na het daverende succes starten wij over een week opnieuw.

Wijnmakers en chefs is een evenement waar elke week andere wijnmakers vanuit de hele wereld invliegen. Hier komen zij samen met een Nederlandse sterren chef om een prachtig menu te presenteren.

Tijdens de eerste week hebben vier Duitse wijnmakers hun handen in een geslagen met driesterren chef Jacob Jan Boerma. In de tweede week waren de Oostenrijkse kelderschatten aan de beurt met sterren chef Jozua Jarig van Restaurant Ratatouille. In de laatste week deden de Portugese kwaliteitswijnen hun intrede in het chateau van producent Herdade do Esporão, samen met sterren chef Robert Poel.

Samen met wijnmakers uit verschillende landen en de sterrenchefs werd er door onder andere MELLES PEOPLE, een unieke wijn spijs ervaring gecreëerd. Allemaal onder de prachtige sterrenhemel.

Na drie uitverkochte weken en lovende recensies komt Wijnmakers & chefs in September terug met 2 bijzondere koppels!

6 t/m 12 september: Italiaanse wijnmaker MezzaCorona & Chefs Menno Post* en Tjitze van der Dam

13 t/m 19 september: Chileense wijnmaker Montes Wines & Chefs koppel Marleen & Jeroen Brouwer*

Onze MELLES PEOPLE bediening- en barmedewerkers zullen met een lach van oor tot oor en vol enthousiasme voor jou klaar staan en zien jou graag in september weer onder de sterren!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This