De Johan Cruijff ArenA is los! En hoe?! Wat een gave evenementen hebben wij hier mogen draaien samen met onze partner Hutten Catering. Op de evenementen kalender in juli stonden de Rolling Stones, Ed Sheeran en Sensation White.

Om te beginnen met de Rolling Stones. Een gekke wending vond plaats nadat Mick Jagger het concert last minute had afgeblazen vanwege een plotseling positieve corona test. MELLES PEOPLE stond klaar op de VIP niveaus maar waren iets eerder dan verwacht thuis. Niet getreurd want de Stones rolde snel genoeg opnieuw de Johan Cruijff ArenA binnen voor een geslaagde herkansing. Onze MELLES PEOPLE mochten aan de opbouw tot afbouw van dit evenement mee werken. 

Nu de zomer weer is losgebroken heeft het de Amsterdamse ArenA plaats gemaakt voor Sensation White. Sensation white is na 5 jaar terug! En hoe? De grootste club op aarde voor één nacht. Van 21.00 tot 06.00u hebben 55.000 mensen hen entree gemaakt. MELLES PEOPLE heeft de ongeveer 4500 gasten in het VIP-gedeelte mogen ontvangen. Samen met 150 collega’s hebben wij achter de bar en in de VIP dekken een groot feest ervan gemaakt. Met hulp van de beste DJ’s ter wereld heeft MELLES PEOPLE geshined totdat het licht werd. En natuurlijk volledig in het wit! 

Ook onze Favorite Red head was in Town. De man die als eerste 100 miljoen volgers heeft op Spotify. Niemand minder dan Ed Sheeran. Een geliefd evenement onder onze MELLES PEOPLE CREW. Want wie oh wie geeft hij geen muzikale SHIVERS…

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This