Elevating Connections, Illuminating Moments – PEOPLE CONCEPTS

Boek people
Bij MELLES PEOPLE herschrijven wij de regels van hospitality en evenementenbeleving. Ons unieke aanbod van tailor-made concepten zet een nieuwe standaard in de wereld van high-end evenementenorganisatie. Van het creëren van magische momenten met Complimenten PEOPLE tot het vastleggen van onvergetelijke herinneringen met Picture PEOPLE, en van het tot leven brengen van het event met de Candy Girl en onze ORANGE ARMY tot onze creatieve concepten zoals A NIGHT AT THE ZOO; onze CONCEPTS zijn ontworpen om elk evenement te transformeren en een diepe verbinding tussen mensen te smeden.
MELLES PEOPLE Night at the Zoo
Compliment People

COMPLIMENT PEOPLE

U organiseert een evenement en wilt nét dat stapje extra zetten. Een goed gevoel bij uw gasten is immers belangrijk voor een geslaagd evenement! De Dames van de Complimenten zetten hen op het voetstuk dat zij verdienen. Met enthousiasme en vol lof geven zij poëtische complimentjes op maat. Dat ene stapje extra, daar zullen uw gasten nog lang over spreken.

Picture PEOPLE

PICTURE PEOPLE

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Welk verhaal wilt u vertellen? Onze Polaroid PEOPLE leggen de unieke momenten van uw evenement vast en geven uw gasten iets tastbaars om mee naar huis te nemen. Speciale ontmoetingen vereeuwigd op een polaroidfoto met úw logo, een herinnering die uw gasten telkens weer terugbrengt naar die bijzondere dag.

MELLES PEOPLE CANDY GIRL

CAnDY GIRL

Daar komt de zoetste dame van het feest voorbijrollen… rollen ja want zij staat op rolschaatsen! Zij is opvallend gekleed met een hoog zuurstokgehalte! Zij heeft een plateau om zich heen met daarop de lekkerste zoetigheden in de felste kleuren. Uiteraard ook de ouderwetse snoepjes die een en al nostalgie zijn. Zij zal c.a. 2 uur lang de gasten culinair vermaken.

A NIGHT AT THE ZOO MELLES PEOPLE

A NIGHT AT THE ZOO

Met hun felle kleuren en prachtige patronen zorgen onze dames en heren voor een geweldige dag of avond. Onze Animals trekken de aandacht bij de entree, tijdens het diner of in de wandelgangen. Maak een keuze uit ons assortiment van de Vliegende Vlinders, Huppelende Hertjes, Leuke Leeuwen, Prachtige Pauw, Aardige Aap en Trotse Tijgers. Zie de volgende pagina voor meer informatie.

MELLES PEOPLE CANDY GIRL

CHAMPAGNE DAMES

Er is nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom zorgt MELLES PEOPLE voor die betoverende eerste indruk. Onze Champagne Dames zijn een echte ‘eyechater’ en bewegen zich sierlijk door de ruimte. Zij serveren sprankelende bubbels op een elegante en stijlvolle manier. Zo worden de gasten op unieke wijze op en top verzorgd!

De Dames en Heren van de Complimenten, MELLES PEOPLE, Valentijn

FLOWER POWER

In de kleurrijke verschijning van de Flower Dames vergeet niemand even langs te lopen. Een schitterende verschijning die uw event op fleurt! Een echte verassing, leuk voor tijdens Moederdag, Valentijnsdag of in het voorjaar. De Flower Dames zijn leuk voor bij de entree, zij kunnen klaar staan bij het ontvangst of tussen uw event doorlopen.

MELLES PEOPLE CANDY GIRL

ORANGE ARMY

Hollandparty? Koningsdag event? Of toch een Nederlands Elftal wedstrijd? Onze Orange Army is geschikt voor op alle locaties. Onze dames en heren halen het nationale gevoel direct bij uw gasten omhoog. Liever alleen dames of alleen heren? U vraagt, wij draaien! Met oer Hollandse happen loopt de Orange Army zo tussen de gasten door.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!