PICTURE PEOPLE

Laat onze Picture PEOPLE jullie gasten verrassen met tijdloze herinneringen. Zij leggen speciale ontmoetingen en unieke momenten vast tijdens het evenement en geven de gasten iets tastbaars om mee naar huis te nemen. De foto frames kunnen wij uiteraard per bedrijf op maat maken, en voorzien van het gewenste bedrijfslogo en de juiste huisstijl.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Wij denken mee in het design en zorgen ervoor dat onze PEOPLE alles meenemen naar het event! Qua styling is het mogelijk om te kiezen uit onze in-house styling zodat de PEOPLE aansluiten of de kleuren en- of vibe van het event. De minimale afname van onze Picture PEOPLE bedraagt 4 uur echter is het mogelijk om hen als combinatie functie in te huren. Voor de productie van de polaroids is het prettig om rekening te houden met een lead-time van 6 werkdagen.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?