Lady of Fortune

Ervaar de betovering van onze Lady of Fortune: ons unieke concept dat geluk en elegantie samenbrengt. Onze hostessen delen gedurende het event gelukskoekjes uit met daarop een bijzondere boodschap aan de gasten.

De betovering van onze Lady of Fortune

De betovering van onze Lady of Fortune gaat verder dan alleen het uitdelen van fortune cookies. Onze hostessen kunnen de boodschappen uit de koekjes voorlezen, items zoals goodiebags, gadgets of water uitdelen, en Aziatische hapjes serveren. Denk aan heerlijke gyoza, verschillende soorten dim sum en sushi. Voor onze actuele uurtarieven, zie de tarievenkaart.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?