ICE BREAKERS

Onze Ice Breakers ontdooien het event en zorgen dat gesprekken en relaties samensmelten. In het tasje van de Ice Breaker dame zitten kaarten met berichten en opdrachten die gasten kunnen uitvoeren om het ijs te breken en leuke gesprekken op gang te brengen. Onze Ice Breakers stappen op mensen af, minimaal 2, om hen aan elkaar te verbinden, middels een vraag of opdracht hard op voor te lezen. Zo wordt het ijs gebroken!

WIJ BREKEN HET IJS!

Voorbeeld van opdrachten, vragen: Wat was uw grootste valkuil tot nu toe in uw carriere? (voorbeeld tijden een borrel) Wat was uw grootste geluksmoment tot nu toe als ondernemer? (voorbeeld netwerk event) Vertel elkaar wat de meest positieve gebeurtenis van u was deze week. (voorbeeld geplaceerd event) Deze kaarten kunnen indien gewenst, ontworpen worden inclusief logo en huisstijl. De minimale afname van onze Ice Breakers bedraagt 4 uur, echter is het mogelijk om hen als combinatie functie in te huren.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?