COMPLIMENT PEOPLE

Ons concept dat warmte en waardering verspreidt. Met een glimlach en oprechte complimenten, zorgen onze Compliment People voor een onvergetelijke en positieve sfeer op jullie evenementen. Onze Compliment People schrijven met zorg en stijl handgeschreven persoonlijke complimenten voor de aanwezige gasten, zonder hen te storen. Zij beginnen niet alleen met de naam van de persoon, maar schrijven over de inhoud, uitstraling en karakter eigenschappen.

Een compliment ontvangen, beter is er niet!

Gemiddeld schrijft een compliment PEOPLE, 20 tot 25 complimentenkaarten per uur. De minimale afname van onze Compliment PEOPLE bedraagt 4 uur, echter is het mogelijk om hen als combinatie functie in te huren. Deze standaard Complimentenkaarten zijn beschikbaar per stuk. Ook bieden wij de mogelijkheid om de complimentenkaarten aan te passen met inclusief logo en huisstijl. Wij kunnen dit nog 4 werkdagen voor het event bewerkstelligen!

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?