Barbie meets Kendy

Met een glimlach, een vleugje roze en een suikerzoete charme, brengen onze Barbie en Kendy een onmiskenbare flair naar elk evenement. Ze betoveren je gasten met hun vrolijke uitstraling en delen gedurende het event allerlei zoetigheden en lekkernijen uit.

De zoetste verrassing voor elk event

Of je nu zelf de zoetigheden wilt aanleveren of dit aan ons overlaat, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De prijs voor de levering van deze goederen is op aanvraag. Vaak brengen onze klanten zelf hun favoriete producten mee, maar wij staan klaar om je volledig te ontzorgen. Onze Candy PEOPLE zijn beschikbaar vanaf 4 uur. Het is ook mogelijk om hen in een combinatie functie in te huren. Voor onze actuele uurtarieven, zie de tarievenkaart.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional
die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?