Compliment PEOPLE. Onze dames en heren worden gelukkig het hele jaar door uitgevraagd op de leukste evenementen. Maar op Valentijnsdag is het extra bijzonder om complimenten uit te delen. 

Speciaal voor dit concept hebben wij een styling ontwikkelt, wat rijkt van outfit tot complimenten kaart, waarmee onze PEOPLE ervoor zorgden dat elke aanwezige gast een persoonlijk compliment ontving.

Tijdens het Valentijnsontbijt van Founders Carbon Network (fCN), waar top founders persoonlijk aan elkaar werden verbonden door het fCN team, konden zij tevens sparren over het ondernemerschap en de business overall! Met het uitdelen van complimenten werd het steeds gezelliger! Een glimlach van oor tot oor was bij iedereen te zien. 

Is er iets leuker dan de reacties van deze momenten real time met jullie te delen? Lees ze hieronder! 


Roos van Monsjou:  Wat helemaal geweldig was, dat waren de MELLES PEOPLE complimenten dames. 

“Lieve Roos,

Uw energie is rustig maar ontzettend charmant. U draagt uzelf heel elegant en het valt op dat u extra tijd in de details van uw outfit heeft zitten, u bent prachtig. Liefs MELLES PEOPLE”

Mijn ochtend en dag konden niet meer stuk!

Martijn Koolhoven: Wat een erg leuk idee om de complimentendames te laten acteren tijdens het fCNValentijnsdagontbijt!! Ze schreven een echt grappige en charmante tekst voor mij op de kaart. Wat een vondst. Erg leuk!

Ruurtje de Vries: Zo gaaf de complimentenmeisjes, wat een toppers!❤️

Bekijk de beelden van Bellini hier!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This