Het is officieel – de magie van Kerst heeft het MELLES PEOPLE HQ in Oud-Zuid weer bereikt! Met veel kerstplezier hebben wij ons kantoor omgetoverd tot een waar Winter Wonderland, compleet met schitterende kerstversieringen, fonkelende lichtjes en de kerstboom staat te shinen!

Van de bar tot aan de sollicitatiekamer, overal voel je nu de warmte van de feestdagen. De kerstboom staat beneden in het hart van ons kantoor, door de speakers komt de kerstmuziek voor de optimale stemming en dat voegt ontzettend veel gezelligheid toe!

Als Office Team zijn wij druk bezig met het voorbereiden van de mooiste tijd van het jaar. De feestelijke energie zorgt niet alleen voor een knusse werkomgeving, maar ook voor de perfecte sfeer om ons voor te bereiden op alle feestdagen. Dus terwijl wij ons onderdompelen in de kerstsfeer, bereiden wij ons ook voor op de vele Kerst- en Sinterklaasevenementen die gepland staan voor december. MELLES PEOPLE heeft het genoegen om veel personeel te leveren voor al deze evenementen, en wij zijn enthousiast om bij te mogen dragen aan onvergetelijke avonden! Zelf nog opzoek naar toppers voor tijdens de laatste maanden? Stuur een mail naar: info@mellespeople.com.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This