Capital C is dé nieuwe creatieve evenementenlocatie van Amsterdam! Capital C ligt op het Weesperplein en is de hub om helemaal in jouw eigen creativiteit ondergedompeld te worden. Het gebouw is ingericht door ruim 20 Nederlandse designers en heeft verschillende ruimtes die kunnen functioneren voor congressen, conferenties, award shows of voor een productlancering. Echt van Nederlandse bodem dus en ook daarom voelen wij als MELLES PEOPLE ons hier thuis. Capital C: de High Light van Amsterdam!

Wat is Capital C? Het is dé nieuwe creatieve evenementenlocatie van Amsterdam! Capital C ligt op het Weesperplein en is de hub om helemaal in jouw eigen creativiteit ondergedompeld te worden. Het gebouw is ingericht door ruim 20 Nederlandse designers en heeft verschillende ruimtes die kunnen functioneren voor congressen, conferenties, award shows of voor een productlancering. Echt van Nederlandse bodem dus en ook daarom voelen wij als MELLES PEOPLE ons hier thuis!

Op het dak van het gebouw vind jij letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Capital C. High Light genoemd, waar alle ramen een prachtige glazen koepel vormen.

In deze glazen koepel stond MELLES PEOPLE voor het eerst tijdens de Videoland Première van de documentaire van Ali B. Niet alleen voor Ali B, maar ook tijdens het persevenement van Danie Bles, tijdens een event van L’oreal en op galadiners. Wat staat ons allemaal nog meer te wachten?  

Deze evenementenlocatie heeft een rijk aan diverse ruimtes waar verschillende soorten bedrijven evenementen houden. Dit in combinatie met onze in-house styling, waarin onze MELLES PEOPLE aan het schitteren zijn maar het plaatje compleet. Deze styling ging van Great Gatsby stijl tot aan Black Tie, maar ook klassieke jurkjes kwamen aan bod. 

Of jij nu komt voor honderden tikkende klokken in de Clock Tower, voor een waanzinnig uitzicht over Amsterdam of natuurlijk voor een evenement waar jij de hardwerkende MELLES PEOPLE crew ziet stralen, dit kan allemaal bij het prachtige Capital C. Wij kijken uit naar de aankomende tijd en de vele evenementen die ons te wachten staan!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This