Peter Lute, een beroemde chefkok die in vele verschillende zaken heeft gewerkt. Van brasserie tot sterrenzaak, totdat hij zijn droom waarmaakte en zijn eigen zaken opende. Al bijna 6 jaar springt MELLES PEOPLE overal waar Peter Lute staat bij. Dit om op iedere locatie de verwachting van de gasten waar te maken. De passie van Peter Lute is “zoveel mogelijk werken met duurzame producten van de Nederlandse bodem. Dit om bewuster om te gaan met de omgeving. Hij legt meer aandacht op de natuur en combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen. Grotendeels hiervan komt uit eigen tuin en kas”.

Zo hebben zij meerdere mooie locaties. Wij MELLES PEOPLE helpt voornamelijk bij Soundbites, de Kruidfabriek en de net geopende locatie GREEN. Waar Soundbites met meerdere MELLES PEOPLE wordt gerund tijdens evenementen in de ArenA, Ziggo Dome of AFAS Live! De tweede locatie waar wij graag een handje helpen is op een mooie locatie. Deze locatie heet De Kruidfabriek. Deze locatie opent haar deuren bij speciale events! En als laatste GREEN, een restaurant met een skybar gevestigd in het gloednieuwe VALLEY op de Zuidas. Prachtig uitzicht over de hele stad. Leuk om te weten is dat de hele kaart bij GREEN vegetarisch is! 

Wij zijn onwijs dankbaar dat wij vanaf moment één samen met onze MELLES PEOPLE mogen samenwerken met de mooie locaties van Peter Lute. Bedankt voor het vertrouwen!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This