Sinds een maand hebben wij een aanwinst op het kantoor: namelijk de Storm koffiemachine van Verdi! Deze parel is zeker niet te missen en spot jij direct als je langs het kantoor loopt in Oud-Zuid. 

Het koffiezetapparaat wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, dus staat ook zeker niet stil. Allereerst voor de dorstige dames op het kantoor die maar al te graag hun dag starten met een overheerlijk kopje kwalitatief goede koffie. Vergeet natuurlijk niet dat wij deze machine ook voor onze MELLES PEOPLE barista trainingen gebruiken. Maandelijks is er een barista training voor de medewerkers die het leuk vinden om zichzelf op dit gebied te ontwikkelen. Door het volgen van deze training kunnen zij aan de slag als barista op verschillende locaties zoals Adyen, Rijksmuseum Café en Amsteldok. Zodra de training behaald is door de medewerker ontvangen zij een barista certificaat, deze kunnen zij mooi in hen zak steken. 

De koffiebonen die wij gebruiken zijn de Canal Coffee Co. by Verdi. Het verhaal achter deze koffiebonen: Amsterdam was als havenstad een pionier in de koffiehandel, zo had de stad één van de eerste koffiehuizen van Europa. Deze koffiehuizen waren erg populair onder de Amsterdamse bevolking en haar bezoekers, tot ze veranderden in coffeeshops, maar dat is een ander verhaal… 

Canal Coffee Co. houdt deze nalatenschap in ere met buitengewone koffiemelanges, geïnspireerd door de stad Amsterdam en haar bewoners. Dank heren van Verdi voor de prachtige machine en heerlijke koffie!Ben jij benieuwd naar deze Amsterdamse koffiebonen en wil jij de prachtige koffiemachine bekijken en uitproberen? Kom langs voor een bakkie aan de Hendrik Jacobszstraat 10. Tot dan! 

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This