Ben jij al bekend met onze opdrachtgever Brand New Live? Zo niet, dan móet jij hen nu leren kenen. Brand New Live creëert fans voor merken met originele en effectieve marketingcommunicatie. Zij denken mee de mediastrategieën, merkpositionering en content. Dit doen zij onder andere voor A-merken zoals Miele, VodafoneZiggo, PlantLab, Gazelle en Consentino. 

MELLES PEOPLE heeft tijdens meerdere events voor de bovenstaande merken met Brand New Live mogen samenwerken. De aftrap met VodafoneZiggo in Gooiland Hilversum met onze host en hostess in speciale styling op maat. In overleg met Brand New Live zorgen wij samen voor de juiste styling voor de klant. Dit hebben wij ook gedaan voor Brand New Lives’ klant Consentino aan de van Baerlestraat in Amsterdam! Out of the Box? Wij denken graag mee!

Naast de styling op maat, kijken wij naar de juiste medewerkers per event uit onze mooie poule. Hosting bij Miele en een borrel draaien bij PlantLab. Binnenkort zullen wij staan bij Gazelle, tot snel!

Brand New Live, dank voor de mooie samenwerking van het afgelopen jaar! Wij kijken uit naar alle mooie evenementen die wij samen nog kunnen voorbereiden en draaien.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This