Nu zijn jullie natuurlijk van ons gewend dat wij nooit stil zitten en dat is ook nu het geval. Naast het geweldige nieuws dat de horeca gister op 28 april weer open is gegaan, houden wij het daar niet bij…. EURO 2020 in juni, Formule 1 in Zandvoort, TEFAF in Maastricht én KLM Open in Brabant en dat alleen al in de maand september. Met onze partners Vermaat Partyservice en Label Hospitality, zijn deze geweldige evenementen nog maar het begin voor MELLES PEOPLE en onze werknemers. Er staat ons nog veel meer te wachten, be there or be square!

EURO 2020 – Johan Cruijff ArenA

13, 17, 21 en 26 juni

Van 11 juni t/m 11 juli 2021 vindt EURO 2020 plaats. Amsterdam is één van de twaalf speelsteden. Heb jij het al gehoord? Er mogen tenminste 12.000 voetbalfans in de @johancruijffarena tijdens EURO 2020. Afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus in juni bestaat de kans zeker dat het er uiteindelijk meer zullen worden. MELLES PEOPLE heeft het gelukt hier bij te mogen zijn voor hun trouwe partner Label Hospitality. Die al sinds 2018 bezig zijn om van dit event, onvergetelijke dagen te maken. Zet je schrap voor het EK! ❌❌❌

Formule 1 – Zandvoort

2, 3, 4, 5 september

Als echte F1 fans, support MELLES PEOPLE natuurlijk Max Verstappen. Hoe lang hebben we hierop mogen wachten, de Formule 1 in Nederland! Na het uitstellen kunnen we het dit jaar dubbel en dwars inhalen! Gezien de wereldwijde belangstelling en de vurige wens van alle racefans om na 36 jaar bij de terugkeer van de Dutch Grand Prix aanwezig te zijn, hebben FIA en FOM gekozen voor een datum in september 2021, waarop de kans het grootst is dat alle tickethouders aanwezig kunnen zijn. De kaarten zijn al een grote tijd uitverkocht, maar met MELLES PEOPLE kan jij erbij zijn! Houd onze Instagram in de gaten voor exclusieve backstage beelden.

TEFAF – Maastricht

11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 september

Tussen de mega sportevenementen door maken wij een uitstapje naar het zuiden. The European Fine Art Fair is een jaarlijks terugkerend 10-daags evenement in Maastricht. Normaal vindt dit plaats in maart, maar dit jaar zal de kust, antiek en design beurs in september plaatsvinden.

Met meer dan 275 toonaangevende kunsthandelaren uit 20 landen is TEFAF Maastricht een etalage voor de mooiste kunstwerken die momenteel op de markt zijn. De traditionele schilderijen, antiek en klassieke kunst, vormen ongeveer de helft van de beurs. Daarnaast, is er ook een groot aanbod aan moderne en hedendaagse kunst, fotografie, juwelen, design uit de 20ste eeuw en werken op papier.

KLM Open – Bernardus Golf, Cromvoirt

16, 17, 18 en 19 september

De 101e editie van dit internationale golftoernooi wordt voor de eerste keer gespeeld op de baan van Bernardus Golf in Cromvoirt (Brabant). Voor de komende editie doen de partijen er alles aan om de golftalenten te laten schitteren op deze baan in Nederland. Wist jij dat deze baan speciaal voor KLM Open is gebouwd in 2018? In september hopen wij natuurlijk dat alles weer mogelijk is, om samen deze prachtige baan van heel dichtbij te gaan bewonderen. Hier kijken wij ontzettend naar uit!

Wil jij geen FOMO? Be there or be square!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This