Hoe gaaf is dat, werken in ARTIS. Nu denk jij misschien aan het restaurant in het park, maar wij bedoelen ARTIS by Night! De meeste mensen zullen bij Artis misschien niet snel aan een evenementenlocatie denken. Toch worden hier in één van de bekendste dierentuinen dagelijks diverse evenementen gehouden.

Na een mooie rondleiding door het park, hebben wij met eigen ogen mogen ervaren wat een diversiteit aan event locaties en zalen zoals de Tijgerzaal, Koningszaal, Robbenzaal, het Grootte Museum of afgehuurde delen van het park ARTIS te bieden heeft. Het Grootte Museum staat op dit moment in de steigers, wanneer deze zaal in mei opent biedt dit nog extra mogelijkheden voor toffe diners, familiedagen, borrels en bruiloften.

In ARTIS, ook wel Natura Artis Magistra genoemd komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Het prachtige park is gevestigd in hartje Amsterdam en is het oudste dierentuin van Nederland.

Afgelopen week stonden wij opnieuw in de startblokken bij een avondevenement in ARTIS. Samen met een mooi MELLES PEOPLE team stonden wij door het gehele park tijdens een event waarbij er wij serveerden tussen de pinguïns en giraffen. Bedieningsmedewerkers, hostesses en leidinggevenden gaan die kant op om van elk evenement een succes te maken. MELLES PEOPLE staat altijd voor de gasten klaar. Houd ons goed in de gaten voor komende leuke evenementen op deze unieke locatie!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This