Wanneer wij gevraagd worden om te komen helpen op bruiloften, voelen wij ons altijd ontzettend vereerd. Ondersteunen op één van de belangrijkste dagen uit iemands leven is natuurlijk erg waardevol. Hier denken wij graag met alle liefde mee over het personeel en eventuele details. Naast het organiseren van bruiloften, hebben wij ons afgelopen maand ook ontzettend vereerd gevoeld als bruiloftsgasten op een hele speciale dag.

Want, deze maand in “OFFICE NEWS”: onze eerste kersverse bruid op kantoor is een feit! Na een verloving van anderhalf jaar heeft de bruiloft van Anne en haar lieftallige Jurre eindelijk plaatsgevonden. Op de prachtige locatie, Kasteel Amerongen, kwam de kring van dierbaren samen op een ietwat regenachtige dag. Niet de optimale weersomstandigheden die Anne in gedachte had, (ik citeer: “Als het op mijn bruiloft gaat regenen, ga ik echt mijn hele vakantie huilen”), maar alsnog was het een daverend succes.

De dag begon met een prachtige receptie, gevolgd door een uitermate romantische ceremonie waar het ja-woord toch echt gegeven werd. Hierna werd er uitgebreid gedineerd, met prachtige speeches van de aanwezigen. ’s Avonds was er een knallend feest inclusief DJ en saxofonist waar wij goed gebruik maakten van de dansvloer.

Na jarenlange misverstanden over haar naam waar menigeen zich vaak afvroeg of ze nou Anne, Anne-Jens, Annejens, of Anne Jens heette, is dat nu eindelijk duidelijk. Want bij ons werkt geen Anne Jens meer; alleen nog maar een Anne van der Spek- Jens! Dus schrik niet als jij deze nieuwe naam ergens voorbij ziet komen; het is gewoon dezelfde Anne.

Vol liefde en warmte kijken wij terug naar de bruiloft van Anne en Jurre. Hun eerste huwelijksreis ging naar een golfgebied in Noord-Frankrijk, maar in september vindt het echte werk plaats en zullen zij drie weken op avontuur in Kenia. Wij wensen hen al het geluk en plezier van de wereld toe!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This