Wat een MELLES PEOPLE feest bij de Amsterdamse Zomer op 3 juli! Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 werd het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de populairste artiesten van eigen bodem, en daarmee een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld. Als blijk van waardering hebben wij de werknemers die zaterdag 2 juli hebben geknald tijdens Sensation White een presentje gegeven. Een ticket voor The Best of De Amsterdamse Zomer op zondag. Naast onze gewaardeerde werknemers hebben wij ook onze partners meegenomen naar deze gezellige middag. 

De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten. Zo hebben onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters acte de présence gegeven tijdens deze Amsterdamse show, maar ook nieuwe artiesten als Kris Kross Amsterdam en Flemming. Één groot feest dus! 

Naast dat wij aanwezig waren in het publiek stonden wij ook achter de bar te knallen. De drankjes werden rijkelijk geserveerd op deze zonnige zondag. Dubbel MELLES PEOPLE plezier met een geweldige werk en plezier dag. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This