M
ABOUT
MELLES PEOPLE

MELLES PEOPLE is een uitzendbureau voor hostesses, hosts, chauffeurs, bediening en sales medewerkers aan unieke locaties, cateraars en evenementen. Onze MELLES PEOPLE zijn een uitgebreide selectie van commerciële en representatieve dames en heren, voor zowel de zakelijke als particuliere branche. Onze MELLES PEOPLE zijn uiterst getraind, hebben veel horeca ervaring en zien er fantastisch uit. Wij leveren gedreven flexibele MELLES PEOPLE, die met enthousiasme, passie en veel ervaring uw evenement tot een groot succes maken.

Wij streven ernaar om enkel samen te werken met professionals op dit vakgebied. Onze MELLES PEOPLE gaan daarom door een extensief selectieproces waar exact bepaald wordt waar de krachten en skills van deze persoon liggen. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek staat. Met focus op trainingen, doorgroeimogelijkheden en vastigheid van het team, streeft MELLES PEOPLE naar perfectie.

MELLES TRAINING

MELLES PEOPLE, traint haar personeel extensief. Door middel van zowel offline als online trainingen, zijn wij in staat om ons personeel ten alle tijden bij te scholen en de ware aspecten van de Hospitality industrie mee te geven. Wij stimuleren de persoonlijke groei van onze PEOPLE en brengen service op deze manier naar een nog hoger niveau. MELLES PEOPLE levert uitsluitend personeel met ervaring en een hands-on werkmentaliteit. De PEOPLE van MELLES worden dan ook getraind op verscheidene gebieden.

BASICS
Hygiëne, gastvrijheid, sales, gedrag, klachten behandeling.
SERVICE
Baropbouw, dienblad & diner lopen, kleding voorschriften, indekken, debarrasseren, snij en service technieken.
AND MORE
Wijn etiquette, diendoek vouw, borden lopen, vervangen van een fust, bier tappen en kennis quizzen.
Founder & Owner
LYNNDELL MELLES

De eigenaresse van MELLES PEOPLE is Lynndell Melles. Op jonge leeftijd ontdekte Lynndell haar passie voor de Hospitality industrie, evenementen en het organiseren van unieke momenten. Gedurende haar studie aan Hotelschool The Hague te Amsterdam, anno 2016 richtte zij MELLES PEOPLE op. Een poule van representatieve, hardwerkende dames en heren. Horeca ervaring en representatieve vaardigheden zijn vanaf dag één een continue leidraad in de sollicitatie procedure.

Tijdens het wonen en werken in Hongkong, San Diego, Valencia en Amsterdam heeft Lynndell haar Hospitality knowhow opgedaan. De culturele verschillen, het niveau van service verlening en het ervaren van creatieve concepten neemt zij dan ook dagelijks mee in haar bedrijfsvoering.

Haar personeel optimaal trainen en klaar maken voor de toekomst is dan ook een van haar goals. Daarom, wordt ervaren personeel op hoog kwalitatief niveau, zowel offline als online getraind. Daarnaast staat fashion, styling en oog voor detail bij haar hoog in het vaandel.
Met de gedachte: ‘You can only make a first impression once’, zorgt zij ervoor dat het personeel er altijd stijlvol, representatief, identiek en enthousiast uitziet.

Door de persoonlijke aandacht en tijd die Lynndell in haar personeel steekt weet zij hen op succesvolle wijze te verbinden aan haar partners.