TRAIN, SLEEP, SERVE, REPEAT.

Boek people

Als aanbieder van hoogwaardig hospitality-personeel is MELLES PEOPLE uw proactieve, daadkrachtige servicepartner voor wie geen uitdaging te groot is. Dat zit nu eenmaal in het bloed van eigenaresse Lynndell Melles én dat van ‘haar’ meer dan zeshonderd MELLES PEOPLE. Zij verzorgen dagelijks zo’n tien events voor de meer dan honderd tevreden klanten van MELLES PEOPLE. 

Missie

MELLES PEOPLE is de hoogwaardige aanbieder van hospitality-personeel die toegang geeft tot het grootste netwerk van goed getrainde, representatieve en flexibele medewerkers. Wij zijn proactief, daadkrachtig, denken altijd een stap vooruit en gaan geen uitdaging uit de weg. MELLES PEOPLE werkt slim, efficiënt, met oog voor detail en altijd op maat. Stijlvol in kwaliteit en scherp geprijsd. Zo maakt MELLES PEOPLE elk event tot een groot succes.

MELLES PEOPLE creëert carrièregerichte werkervaringen voor young professionals met een horeca-hart. Wij maken hen bewust van de uitdagingen en verantwoordelijkheden die zij zullen ervaren tijdens hun werk en in hun leven. We laten zowel het team als het individu groeien door middel van trainingen, persoonlijke ontwikkeling en het (leren) nemen van verantwoordelijkheid.

Visie

MELLES PEOPLE streeft ernaar de eerste keuze te zijn voor zowel klanten als personeel. Wij staan voor kwalitatief, representatief en ambitieus horecapersoneel voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. MELLES PEOPLE is een flexibel bedrijf met goed getrainde werknemers, die te allen tijde met elkaar meedenken en zo aan de toekomst werken. Zo creëert MELLES PEOPLE het carrièrepad voor jonge, getalenteerde hospitality-professionals, die zich onderdeel voelen van een groter geheel. Een imperium van luxe, werk en creativiteit in één.

Lynndell Melles

Lynndell Melles is de oprichter, naamgever en CEO van MELLES PEOPLE. Al op jonge leeftijd ontdekte ze haar passie voor hospitality, evenementen en het creëren van unieke momenten. Lynndell deed haar (internationale) ervaring op in Hongkong, San Diego, Valencia en Amsterdam. Alles wat ze heeft geleerd over culturele verschillen, het niveau van serviceverlening en het ervaren van creatieve concepten, neemt zij dagelijks mee in haar bedrijfsvoering.

Een belangrijk doel daarbij is het optimaal en permanent trainen van haar MELLES PEOPLE. Daarmee weet ze niveau van de medewerkers, dat in de basis al hoog is, nog verder op te stuwen. Verder draagt Lynndell fashion, styling en oog voor detail hoog in het vaandel. Zo zorgt zij ervoor dat haar mensen altijd stijlvol en representatief voor de dag komen. Door deze persoonlijke aandacht weet zij hen op succesvolle wijze te verbinden aan haar partners. Lynndell kent al haar medewerkers bij naam en weet precies wat hen beweegt!

Hoe het begon

Lynndell studeerde nog aan de Hotelschool The Hague toen ze in 2016 de vraag kreeg om vijftig medewerkers te leveren voor een gala in de Westerkerk te Amsterdam. Ze twijfelde geen moment, ronselde haar meest bekwame medestudenten en regelde alles binnen een handomdraai.

De partij die het culinaire deel van het gala verzorgde, was erg onder de indruk van de kwaliteit van de dienstverlening en wilde vaker samenwerken. Deze cateraar bleek de VIP-leverancier van de ArenA te zijn. En zo gingen de MELLES PEOPLE enkele weken later aan de slag bij hun eerste klant: de Johan Cruijff Arena!

Interne trainingen

Training voor personeel is verweven in de bedrijfscultuur van MELLES PEOPLE. Want hoewel wij uitsluitend ervaren professionals aannemen, is het onze overtuiging dat mensen nooit uitgeleerd zijn!  Daarom geven we twee keer per maand fysieke trainingen, bieden we een e-learning platform aan, maken wij als eerste uitzendbureau in Nederland gebruik van Virtual Reality en creëren wij voor onze partners trainingen op maat. 

Fysieke training

Iedere maand geven wij fysieke trainingen aan ons personeel op unieke locaties, zoals de Johan Cruijff Arena. Al onze trainingen zijn gebaseerd op kwaliteit, ontwikkeling en groei. De trainingen zijn samengesteld door ervaren professionals en onze trainers zijn altijd fysiek bij de trainingen aanwezig. Tijdens deze bijeenkomsten spijkeren wij onze MELLES PEOPLE waar nodig bij over – onder andere – algemene horecakennis, tappen, baropbouw, borden lopen, debarrasseren, tafeletiquette, wijnkennis, dienblad lopen, klachtenafhandeling, snijtechnieken en sales. 

E-Learning

Daarnaast hebben wij veel online trainingen ontwikkeld die onze medewerkers thuis kunnen volgen. Door middel van duidelijke actievideo’s kunnen zij zichzelf trainen in die facetten die ze lastig vinden. Denk bijvoorbeeld aan lopen met vier en meer borden of een vol dienblad, het correct indekken van een tafel en de poleertechnieken. Maar we besteden ook aandacht aan vragen als ‘Hoe haal je het meeste uit je sales?’, ‘Hoe ga je om met lastige gasten?’ en ‘Hoe neem je de richtlijnen van het RIVM continu goed in acht?’.

VR training

Binnen ons e-learningprogramma maken we succesvol gebruik van Virtual Reality (VR). Het helpt onze mensen om te gaan met stresssituaties op de werkvloer en is perfect geschikt voor het trainen van ‘oog voor detail’. Daardoor staan onze collega’s steviger in hun schoenen en verbeteren ze zichzelf permanent. MELLES PEOPLE is het eerste Nederlandse hospitality-uitzendbureau dat e-learning en VR-Experience op deze manier inzet!

Training op maat

Speciaal voor onze relaties maken wij trainingen op maat. Het kan gaan om een training op een specifieke locatie maar ook om trainingen voor concepten en of merkintroducties. De trainingen zijn expliciet gefocust op de wensen van de opdrachtgever. Voorbeelden zijn sales-trainingen, trainingen op het gebied van de juiste omgang met bijzondere gasten en het bijbrengen van kennis over specifieke producten. 

HET KANTOORTEAM

MELLES PEOPLE levert personeel in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland en Gelderland. Om zo efficiënt mogelijk te werken en onze service zo krachtig mogelijk over te brengen, werken we vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor in Oud-Zuid, Amsterdam. Partners, prospects en (toekomstige) medewerkers zijn daar vijf dagen per week welkom. Of het nu om een strategische meeting of een kop koffie gaat. Telefonisch en per e-mail zijn we 24/7 bereikbaar.

Lynndell Melles

Founder & CEO

Anne Jens

Office Manager

Sofia Moliboga

PEOPLE & Marketing Manager

Daan van Oostenrijk

Finance Manager

Anne-Wietske Borsch

Recruitment & PEOPLE Manager

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!