M
ABOUT
MELLES PEOPLE

MELLES PEOPLE is een uitzendbureau voor hostesses, hosts, chauffeurs, bediening en sales medewerkers aan unieke locaties, cateraars en evenementen. Onze MELLES PEOPLE zijn een uitgebreide selectie van commerciële en representatieve dames en heren, voor zowel de zakelijke als particuliere branche. De medewerkers van MELLES PEOPLE zijn uiterst getraind, hebben veel horecaervaring en zijn representatief. Wij leveren gedreven, flexibele werknemers, die met enthousiasme, passie en grote kundigheid van ieder evenement een groot succes maken.

Wij streven ernaar om enkel samen te werken met (young) professionals in dit vakgebied. Onze MELLES PEOPLE gaan door een extensief selectieproces waar exact bepaald wordt waar de krachten en skills van deze medewerker liggen, dit om ervoor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek staat. Per persoon wordt er focus gelegd op doorgroeimogelijkheden en vastigheid in het team. Onze medewerkers worden getraind middels online en VR trainingen, daarnaast bieden wij ook wekelijks trainingen aan in de Johan Cruijff ArenA. Op deze manier leert de medewerker creatief aan de slag te gaan met hetgeen waar hij of zij zich in wilt ontwikkelen, zowel digitaal als fysiek. Zo streeft MELLES PEOPLE naar perfectie door digitaliteit en persoonsgebondenheid te combineren.

HET VERHAAL

In december 2016 kreeg Lynndell Melles de vraag om 50 man personeel te regelen voor een sit down gala partij in de Westerkerk te Amsterdam. Destijds, studeerde zij nog aan de Hotelschool The Hague en bedacht zij het volgende; genoeg vrienden met werk ervaring, toch? Inderdaad.

Lynndell was al van jongs af aan bezig met het regelen en plannen van evenementen, binnen een handomdraai was dit dan ook geregeld, de cateraar die avond bleek de VIP cateraar van de destijds Amsterdam ArenA te zijn, zij stonden versteld van het niveau van service en vroegen zich af, of dit niet ook voor hun geregeld kon worden. And this is where the magic happend!

Deze avond was de grondlegging van het bedrijf MELLES PEOPLE, na een aantal weken van werk stond het officiële bedrijf dan ook als een huis, met de eerste klant: de Johan Cruijff Arena!

Inmiddels heeft MELLES PEOPLE meer dan 100 klanten en draaien wij op dagelijkse basis zo’n 10 events. Ons werknemersbestand telt dan ook dan 600 professionele MELLES PEOPLE die met veel passie en enthousiasme en veel ervaring ieder event to een groot succes maken.

KEY TO SUCCES
Training, ontwikkeling en transparantie zijn drie pijlers waar MELLES PEOPLE zich dagelijks mee bezig houdt.
Motto
Wij maken Young Professionals vanaf het begin van hun carrière bewust van de uitdagingen en verantwoordelijken die zij zullen hebben in hun leven. Wij laten hen groeien door middel van trainingen, ontwikkelingen en het nemen van ‘ownership’.
TRAINING
MELLES PEOPLE is het eerste uitzendbureau in Nederland die Young Professionals in de Hospitality industrie laat ontwikkelen doormiddel van E-learning en VR-Exprience!

HET KANTOOR TEAM

Saenredamstraat 10-O - De pijp!
Founder / CEO
Finance Manager
Marketing Manager
Account Manager
People Manager
Marketing Medewerker
Founder & Owner
LYNNDELL MELLES

De eigenaresse van MELLES PEOPLE is Lynndell Melles. Op jonge leeftijd ontdekte Lynndell haar passie voor de Hospitality industrie, evenementen en het organiseren van unieke momenten. Gedurende haar studie aan Hotelschool The Hague te Amsterdam, anno 2016 richtte zij MELLES PEOPLE op. Een poule van representatieve, hardwerkende dames en heren. Horeca ervaring en representatieve vaardigheden zijn vanaf dag één een continue leidraad in de sollicitatie procedure.

Tijdens het wonen en werken in Hongkong, San Diego, Valencia en Amsterdam heeft Lynndell haar Hospitality knowhow opgedaan. De culturele verschillen, het niveau van service verlening en het ervaren van creatieve concepten neemt zij dan ook dagelijks mee in haar bedrijfsvoering.

Haar personeel optimaal trainen en klaar maken voor de toekomst is dan ook een van haar goals. Daarom, wordt ervaren personeel op hoog kwalitatief niveau, zowel offline als online getraind. Daarnaast staat fashion, styling en oog voor detail bij haar hoog in het vaandel.
Met de gedachte: ‘You can only make a first impression once’, zorgt zij ervoor dat het personeel er altijd stijlvol, representatief, identiek en enthousiast uitziet.

Door de persoonlijke aandacht en tijd die Lynndell in haar personeel steekt weet zij hen op succesvolle wijze te verbinden aan haar partners.