Van 12 tot en met 18 februari was het zover! De 51e editie van het ABN Amro World Tennis Tournament 2024 in Rotterdam Ahoy! Als een van de oudste tennistoernooien ter wereld en behorend tot de ATP 500-serie, bracht het ABN Amro Open een week lang de tenniswereld samen.

Van maandag tot en met zondag hebben onze MELLES PEOPLE-werknemers met passie en enthousiasme gewerkt in verschillende Suites, Lounges en restaurants, en mochten zij hierdoor onderdeel uitmaken van de bruisende sfeer en het succes van dit prestigieuze tennisevenement.

Ons kantoorteam, vertegenwoordigd door Anne-Wietske en Emma, was niet alleen verantwoordelijk voor de planning van de diensten maar ging zelf op pad om het evenement met eigen ogen te bewonderen! Het was een geweldige kans om onze MELLES PEOPLE in actie te zien en deel uit te maken van dit grandioze sportevenement. Julian gaf ons namens Maison van den Boer een exclusief kijkje achter de schermen. 

Wij willen onze waardering uitspreken voor onze partner Maison van den Boer, die met toewijding en professionaliteit heeft bijgedragen aan het succes van het toernooi! Op naar nieuwe hoogtepunten en evenementen in de toekomst!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This