Afgelopen maand hebben wij een wel heel speciaal en out-of-the-box event mogen draaien met onze medewerkers, namelijk de fCN Gassan Jewel Awards 2022. Dit keer was het thema van dit prachtige evenement “A Night at the Zoo” en dan is er natuurlijk geen betere locatie dan Artis! 

Denkend dat wonderen de wereld nog niet uit zijn en Artis onmogelijk is, kon fCN het onmogelijke mogelijk maken. Dit gehele prachtige evenement mocht plaatsvinden in Artis waar onze medewerkers magisch werden omgetoverd naar hertjes, tijgers, vlinders en aapjes! Dit alles was mogelijk gemaakt door onze styling op maat, speciaal voor fCN. Waarnaar de medewerkers de avond tot in de puntjes verzorgden. Tijdens deze avond waren er champagnedames in hertenpakjes, de cocktailbarmedewerker in een tijgerpak, bediening medewerkers als vlinders en nog veel meer… Eén groot spektakel! 

Dit event stond in het teken van het winnen van de ondernemersprijs van het jaar. Founders Carbon Netwerk organiseerde dit event in samenwerking met Gassan Diamonds op de locatie van onze partner Vermaat. fCN bedankt voor het vertrouwen in ons en voor dit onwijs mooie evenement en bijzondere kans! Wij zijn dankbaar voor onze de samenwerking en kijken uit naar toekomstige evenementen.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This