Graag nemen wij jou mee op reis door een schitterende avond vol glitter, glamour en magische momenten tijdens het recente evenement van fCN: de GASSAN Jewel Awards! MELLES PEOPLE is trots om voor het zevende jaar op een rij al het personeel te mogen leveren voor deze sprankelende gelegenheid, die dit jaar plaatsvond in het iconische Koninklijk Pathé Theater Tuschinski in Amsterdam.

Theater Tuschinski werd omgetoverd tot een betoverende wereld, waar onze toegewijde medewerkers elk een unieke rol vertolkten. Van de betoverende Harry Potter tot de swingende Tina Turner en de tijdloze Marilyn Monroe, ons team bracht de avond tot leven met hun verbluffende performances en professionele uitvoeringen.

Een van de hoogtepunten van de avond was het betoverende optreden van onze Marilyn Monroe, die het podium betrad met het iconische nummer “Diamonds are a Girl’s Best Friend”. Haar charisma en stijl wisten de gasten te verleiden en maakten het moment onvergetelijk.

De bezoekers van de GASSAN Jewel Awards begonnen aan een buitengewone experience walk die perfect paste bij het thema van de avond: “A Night At The Movies”. Langs de route werden zij getrakteerd op een reeks betoverende stations, waaronder een indrukwekkende champagnetoren, een professionele fotograaf die de glamoureuze momenten vastlegde, een candy girl die zoete lekkernijen aanbood, een eetstand met culinaire hoogstandjes, een bruisende bar, Harry Potter die de weg door deze betoverende route wees en zeer attente garderobe. De experience walk eindigde in de adembenemende zaal waar de langverwachte award uitreiking plaatsvond.

De fCN GASSAN Jewel Awards waren een feest van talent, creativiteit en stijl, en MELLES PEOPLE is trots om een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van dit schitterende evenement. Wij willen onze medewerkers bedanken voor hun toewijding en professionaliteit die hebben bijgedragen aan de magie van de avond.

Dank aan fCN voor de geweldige samenwerking, en aan alle betrokkenen voor het maken van deze avond tot een onvergetelijke ervaring!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This