December bij MELLES PEOPLE is niet zomaar een maand; het is een feestelijke explosie van gezelligheid, warmte en natuurlijk…heel veel liefde voor christmas season! 🎅🎁

Vanaf november veranderde ons kantoor al in een magische kerstwereld. Lichtjes, glitters, en kerstballen overal, en laten we de eindeloze kerstmuziek niet vergeten. We hadden een goede dosis holiday spirit te pakken!

Begin december kwam de goedheiligman langs op kantoor, maar niet voordat we een heerlijk dobbelspel hadden gespeeld. De spanning steeg met elke worp, en de cadeaus vlogen in het rond. Dit in combinatie met een heerlijke gourmetsessie was de formule voor een geslaagde avond waarna iedereen tevreden met hun cadeautjes het kantoor verlaatte.

Een week later opende Lynndell haar deuren voor een intiem kerstdiner. Drie gangen van culinaire hoogstandjes, een feest voor de smaakpapillen. Samen proosten op het afgelopen jaar en het delen van herinneringen creëerden een onvergetelijke avond vol warmte en gezelligheid.

Vlak voor kerst trokken wij eropuit naar het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI. De schaatsen lieten wij even staan, maar de food- en drinkstands zijn wel goed uitgetest. Vooral tijdens het optreden van Xander de Buisonjé werd er hard meegezongen en -gedanst. De lichtjes, de lachende gezichten, en de betoverende sfeer maakten het de perfecte afsluiter van ons favoriete seizoen.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This