Capital C is een van onze prachtige, locaties gelegen in Amsterdam. Waar zowel flexplekken en vergaderruimtes zijn, maar naast een restaurant ‘Capital Kitchen’ ook een zeer bijzonder evenementen locatie te vinden is. Van honderden tikkende klokken in de Clock Tower tot een adembenemende blik over de hele stad. Een conferentie organiseren, exclusief diner, bruiloft of vergadering, het is mogelijk bij Capital C. MELLES PEOPLE was uitgenodigd om een kijkje te nemen tijdens “A Day to C”.

Capital Kitchen is gevestigd in Capital C. een restaurant dat onverwachte ideeën, creativiteit en succes stimuleert. Eten, drinken, muziek, kunst, evenementen, personeel en bezoekers zijn allemaal ingrediënten die op het menu staan om een Capital Kitchen te maken.

MELLES PEOPLE staat altijd graag op een van de evenementen bij Capital C en in Capital Kitchen om een bijdragen te geven aan deze inspirerende locatie.

Vrijdag 26 augustus was het office team van MELLES PEOPLE uitgenodigd voor een spectaculair evenement “A Day to C”. Tijdens dit event stonden onze medewerkers ook op de werkvloer. Hét moment waarbij wij samen stil staan dat Capital C volledig geopend is. Deze dag was het gehele gebouw op elke etage benut met DJ’s, workshops, optredens, livemuziek, shows en nog veel meer. Dit is een locatie die jij zeker moet ontdekken! Welkom to Capital C.  

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This