Mensen vragen zich vaak af “Hoe ziet een dag op het kantoor van MELLES PEOPLE er eigenlijk uit?” “Wat doet het officeteam zoal op een dag?” “Welke meetings vinden er plaats op het kantoor” “Wie komen er langs en waar gaan wij heen?”. Wij nemen jullie mee achter de schermen bij MELLES PEOPLE HQ! 

Begin van maandag 28 februari.

’s Ochtends komen wij op de fiets, met de auto of met het OV aan op het kantoor. Niets is leuker dan samen de dag beginnen onder het genot van een heerlijke kop koffie uit ons eigen Barista apparaat. Anne-Wietske is onze “barista”, dus die is elke ochtend helemaal in haar sas. 

09:00

Wij starten elke ochtend stipt om 09:00 met een morning meeting, waarin wij met elkaar de dag doorlopen. Wij gaan de planning van de komende dagen langs en bespreken onze to do’s van vandaag zodat wij de dag met elkaar op één lijn kunnen voortzetten. Hoe zo’n to do eruit ziet?

  • Contract sponsordeal opstellen
  • Nieuwsbrief op onze website zetten
  • Nieuwsbrief versturen
  • Sollicitatie
  • Recruiten nieuwe werknemers
  • Nieuw project aanmaken voor “van Gogh Museum event”
  • Beschikbaarheid van de werknemers noteren

10:00

Iedereen heeft zijn eigen manier van efficiënt werken. Zo werkt de één liever met elkaar in een ruimte en de ander haalt de meeste inspiratie uit een andere ruimte in ons kantoor met uitzicht op het prachtige Oud-Zuid. In de ochtend hebben wij een goede concentratie, een goed moment om een contract op te stellen, nieuwe werknemers te recruiten en ons bezig te houden met de beschikbaarheid van de werknemers.

12:00/13:00

Rond het middaguur lunchen wij altijd samen. Dit moment vinden wij het dan ook erg belangrijk dat wij naast werk een moment hebben om onze privélevens met elkaar te bespreken. Bonding time! Na de lunch proberen wij een rondje te lopen om daarna weer verder te gaan met nieuwe energie.

13:30

Back to business! Wij hebben op meerdere vaste momenten per week sollicitaties, die worden afgenomen door iemand uit het kantoorteam. 13:30 is een van die tijdsblokken. Wij zorgen vanaf seconde één als de sollicitant binnen is, dat hij/zij zich thuis voelt. 

14:30

De evenementen periode komt er weer aan, dit betekent nieuwe projecten aanmaken in ons planningssysteem. Deze komende tijd zijn dit evenementen op onder andere locaties als Artis, Stopera, Schiphol, het van Gogh Museum. Wist jij dat jij jezelf al kan aanmelden voor de Formule 1 in september? Ook daar zijn wij nu al mee bezig. 

17:30

Voordat wij het kantoor verlaten sluiten wij de dag af door de planning nog een keer door te nemen van de volgende dag, zodat iedereen geïnformeerd op pad gaat. Het kantoor wordt opgeruimd, schoongemaakt en ready voor een nieuwe dag! 

Wil jij zien hoe een dag van ons MELLES PEOPLE kantoorteam eruitziet? Volg dan onze Instagram story en kijk mee!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This