Bij MELLES PEOPLE zijn wij toegewijd aan het verhogen van de werknemerstevredenheid in de werkomgeving. Er is een enorme impact op de productiviteit, kwaliteit en motivatie als het gaat om medewerkerstevredenheid. Wil jij de werknemerstevredenheid verhogen? Dan hebben wij hier 5 tips voor werknemerstevredenheid die toegepast kunnen worden.

1. Geef medewerkers kansen om zich te ontwikkelen. Voordat de medewerkers bij ons aan de slag gaan starten zij met een algemene introductie training. Wij bieden bij MELLES PEOPLE trainingen aan om medewerkers te helpen zichzelf te ontwikkelen en hun capaciteiten te verbeteren.

2. Bied flexibel werk aan. Tegenwoordig willen de werknemers graag zelf beslissen, wanneer, waar en hoe zij gaan werken. Wij bieden bij MELLES PEOPLE flexibele werkuren en flexibiliteit voor het beheren van de planning, waardoor medewerkers hun eigen werkschema in eigen hand hebben. Dit doen zij door middel van onze MELLES PEOPLE app.

3. Bied een gevarieerde werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat medewerkers verschillende taken krijgen om hun werk interessant en uitdagend te houden en dit op de meest unieke en mooie locaties door heel Nederland. Van medewerker bediening tot aan partymanager en van host/hostess tot aan barista.

4. Luister naar feedback. Elke drie maanden evalueren wij met onze medewerkers. Telefonisch én fysiek op kantoor. Wij nemen de feedback van medewerkers serieus en gebruiken deze feedback om onze processen te verbeteren en de werkomgeving te versterken.

5. Stimuleer samenwerking. Van werken met vrienden of goed bevriend worden met collega’s. Hoe leuk is het samenwerken met mensen waar de werknemer goed mee klikt. Binnen MELLES PEOPLE stimuleren wij dit maar al te graag!

Wij zijn toegewijd aan het verhogen van de medewerkerstevredenheid bij MELLES PEOPLE en zullen altijd leuke nieuwe manieren doorvoeren om dit te blijven doen. Onze werknemers op één!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This