Sinds er groen licht voor de Dutch Open is gegeven, vliegen de golfers over de baan van de Bernardus Golf. Vorig jaar moest er noodgedwongen een streep door het evenement gehaald worden, maar samen met MELLES PEOPLE is dat nu dubbel en dwars ingehaald. Het is tijd voor het grootste golftoernooi van ons land: dé Dutch Open! Het oudste internationale sporttoernooi van Nederland vindt dit jaar voor het eerst plaats op de Bernardus Golf, Cromvoirt en is alweer de 101ste editie.

Het evenement begon voor MELLES PEOPLE al bij de opbouw op maandag 13 september. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat alles klaar stond en de Dutch Open 2021 kon dan ook beginnen! Vanaf donderdag 16 september t/m zondag 19 september vond het toernooi plaats en kwamen de professionele golfers in actie.

In alle verschillende lounges werd de hospitality door onze MELLES PEOPLE toppers verzorgd. Zij waren onder andere te vinden in de Playerslounge, ING, KLM en Beat The Pro lounges en zorgde voor de beste service.

Dank Vermaat voor het vertrouwen en het mogelijk maken van dit event. Wij zetten de Dutch Open 2022 alvast in de agenda! #partner #WAMP#hospitality #viplounge

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This